Website Dari Aku

Nov 21, 2016


Tadi aku duk skroll gambar2 handphone, terjumpa gambar ni. Sebelum erase kita mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut wang yang telah dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera nikon juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan tambang tersebut menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben john Jerry ini juga kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).